Samsung Galaxy Note 3 цена, дата на излизане, спецификации и официални функции

Представяне на Samsung Galaxy Note 3

След официалния старт, компанията Samsung е вече публикувала промо видео към своя канал в YouTube с подробна информация за Samsung Galaxy Note 3 във всичката му слава.

Във видеото, което третира с „действителния свят“ примери на Note 3 в действие, както и някои от новите си функции – Air командване, нова S-Pen атрибут,който е особено предпочитан.

Представяне на Samsung Galaxy Note 3 промо-видео, и превъртете надолу за повече подробности за спецификациите, цените и наличността.

В 5.7-инчов Full HD 1080p дисплей Super AMOLED е по-голям от предишните версии, но Samsung твърди, че икономиите, които е поела с общите пропорции на устройството означава, че то не е задължително да се почувства по-голямо.

Апарата работи с Android 4.3  и разполага с 3GB оперативна памет.

Galaxy Note 3 се предлага на цена от 649 паунда, което е около 1 512 български лева. Скоро апарата ще се предлага и в България на приблизително сходна цена.


Bookmark and Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Посетители: