Цени за монтаж на видеонаблюдение от Кейбъл Груп ООД

КЕЙБЪЛ ГРУП дава разрешение на тези въпроси, като Ви предлага изграждане на системи за видеонаблюдение, които спомагат за откриване и предотвратяване на престъпността, а също дават възможност за предприемане на своевременни действия в условията на даден производствен процес.

Системите за видеонаблюдение, които изграждаме дават възможност за наблюдение, както в реално време, така и на преглеждане на запис на минали събития. Контролът може да се извършва непосредствено през локална мрежа, през Интернет или през мобилен телефон. По този начин система за видеонаблюдение гарантира, че независимо от Вашето присъствие, по всяко време на денонощието в обекта се осъществява контрол.

КЕЙБЪЛ ГРУП изгражда системи за видеонаблюдение с най-новата техника в тази област. Обикновено системата за видеонаблюдение включва записващо устройство и определен вид камери. Цифровото записващо устройство събира и съхранява видеозаписа и може да обслужва до 32 камери. Различните видове камери имат различни способности за постигане на определен резултат. Някои от използваните камери са следните:

Куполни камери – подходящи са за вътрешен монтаж в банки, търговски обекти, хотели и др.

Корпусни камери – подходящи са за вътрешен или външен монтаж ( ако са поставени в кожух ).

Инфрачервени камери – за външен или вътрешен монтаж. Чрез инфрачервени лъчи могат да работят и в пълна тъмнина.

IP камери – свързват се директно в локална мрежа или Интернет и могат да работят самостоятелно без небходимост от компютър или записващо устройство.

PTZ камери – управляеми камери с движение в две равнини и оптично увеличение на образа. Управлението може да се извършва и дистанционно, през локална мрежа или Интернет.

В зависимост от конкретните условия КЕЙБЪЛ ГРУП изгражда системи за видеонаблюдение, които включват компоненти съобразно крайния резултат, желан от клиента.

КЕЙБЪЛ ГРУП извършва всички дейности свързани с изграждането на система за видеонаблюдение:

- изготвяне на проект,

- доставка и монтаж,

- обучение на клиента за работа със системата,

- гаранционна и следгаранционна подръжка.

За да имате пълна информация за събитията, които се случват във Вашия обект, системите за видеонаблюдение от КЕЙБЪЛ ГРУП са най-доброто решение.

Вижте актуални цени и въпроси на сайта  cable-bg.com или по тел.: 034/ 44 55 46


Bookmark and Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Посетители: