Поддръжка

Поддръжка на компютри в Вашият дом или офис

Често, поддръжката на компютри и офис техника в малки организации е от специализиран персонал. А общопрактикуващ програмист изпълнява доста добре обслужване на малък брой компютри и проста локална мрежа.

Въпреки това, независимо дали този подход е най-ефективния и подходящ? Цената на компютърни услуги за организация на работната заплата в размер на компютърен специалист. В допълнение, тя все още трябва да работи на място, канцеларски материали и др. Да не говорим за факта, че оригиналния програмист да намерите на високо ниво на умения, не е толкова прост.

Това е много по-рентабилно и по-лесно да плащат за компютърни услуги за аутсорсинг. В този случай разходите на организацията ще бъде по-малко, тъй като броят на компютрите, умножени по цената на обслужването на един компютър. Не забравяйте, че услугите ще се извършва от специалисти с високо ниво на професионализъм.

И, ако организацията е по-голяма? Ако е различен от лицето, което прави поддръжка на компютри, има и мрежов администратор? И за големи организации, към съдържанието на отделни ИТ отдел или дори ИТ отдел! В този случай, услугата за целесъобразността компютър, който се специализира в трета страна организация е нараснал значително.

Абонаментно обслужване на компютри е основната услуга на нашата компания. Сътрудничат с нас, не само да спестят пари за поддръжка на компютри, но също получи постоянно високо ниво на обслужване. Служители на компанията «Vist» имат опит с големи организации с голям автопарк от компютърна и офис техника. Броят на компютрите, които са в нашата грижа в този момент, е около 1500 единици. Нашите специалисти са винаги подлежи на сертифициране, да подобрят уменията си, да се увеличи знанието.

Подписването на договор с компанията «Vist» компютърни услуги на абоната, да се отървете от всички проблеми, свързани с компютърна и офис техника. За да реши всички тези проблеми, които имаме.

Абонаментно обслужване на компютърна техника включва:

диагностика на компютъра;

Настройки (по подразбиране), системен и приложен софтуер;

оптимизация на компютъра;

антивирусна защита;

защита срещу Интернет шпионски (шпионски софтуер);

поддръжка на компютъра;

модернизиране на компютъра (с изключение на разходите на части);

технически съвети за потребителите;

резервно копие, възстановяване на данни.

Седем причини „за“ абонаментна услуга:

Абонаментното обслужване е по-скъпо поддържането на вътрешния персонал на експерти.

Всички творби са включени в абонамента услуга, документирана по подходящ начин при изпълнение.

Компютърни услуги и ремонти, се извършва бързо и точно да се гарантира.

Абонаментно обслужване компютри, работещи с високо квалифицирани специалисти с богат опит в областта на информационните технологии.

Абонаментно обслужване включва обширен списък с произведения.

Абонаментно обслужване – тя е и телефонна консултация. Свържете с нашия Call-център, ще получите отговори на всички ваши въпроси, свързани с него.

Гъвкави планове за курсове за абонаментни услуги ви позволяват да изберете оптималните условия за сътрудничество.

Качеството на услугите не само на компютри най-бързо отстраняване на проблеми, както и предотвратяване на възможни проблеми и проблеми във функционирането на компютърна и офис техника. Абонаментно обслужване на компютъра е редовно на всеки компютър, посочено в договора. Предоставя технически консултации, за да позволи на потребителите да се сведе до минимум грешките, които се случват, защото на „човешкия фактор“. Ние постоянно взаимодействие с нашите клиенти, ние организира предоставянето на услуги, в зависимост от Вашите изисквания и желания на клиента, които участват в оптимизирането на ИТ процеси, като се използват натрупаните знания, опит и професионализъм.

ЦЕНИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА КОМПЮТРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Посетители: